fbpx

Voditeljice MindFit Biz inovativnog treninga uma

Ana Hart

Certificirani je coach s više od 15 godina poslovnog iskustva u komunikaciji, promociji i strateškom razvoju poslovnih sustava. Dugogodišnje izučavanje starih sustava znanja, područja upravljanja umom i recentnih znanstvenih spoznaja transformirala je u vlastiti životni poziv te pokrenula Original Code, sustav edukacija i portal za svjesnu ekspanziju.

Stjecala je poslovna znanja u različitim većim, globalnim poslovnim sustavima i neprofitnim organizacijama na području operativnog i strateškog upravljanja. Godine 2009. pokrenula je vlastitu tvrtku za strateško savjetovanje, marketing i PR.  Surađivala je s tvrtkama na različitim tržištima te predstavnicima političke i javne scene, od glazbenika i umjetnika do poslovnih stručnjaka.

Radeći kao poduzetnica s manjim i većim sustavima u različitim industrijama primijetila je obrasce ponašanja i u osobnim i u poslovnim relacijama koji utječu na životne okolnosti te se odlučila na širenje formalnih, iskustvenih i stručnih znanja. Pohađala je brojne seminare u Hrvatskoj, SAD-u i Njemačkoj iz područja osobnog razvoja, funkcioniranja uma, komunikologije, upisala i uspješno završila četverogodišnji coaching program In Optimum Akademije kako bi proširila znanja i vještine, s ciljem svjesne ekspanzije. Inače je i magistra ekonomije sa završenim Executive MBA programom.

Stručnjakinja je za razvoj osobnih i sistemskih potencijala, autorica vlastitih treninga i sustava edukacija te osnivačica i urednica Original Code, portala za svjesnu ekspanziju.

Aktualne razvojne programe i treninge istražite na portalu ili putem e-maila design@originalcode.net. Njezine aktivnosti možete pratiti i na društvenoj mreži LinkedIn!

Ivana Song

Stručnjakinja je za razvoj osobnih i sistemskih potencijala. Certificirani je trener četverogodišnjeg programa In Optimum Coaching Akademije u Zagrebu.

Dugogodišnjim pohađanjem brojnih seminara i tečajeva iz područja osobnog razvoja, međuljudskih odnosa, komunikologije i coachinga, svoj interes za način funkcioniranja uma i osobni samorazvoj pretočila je u životni poziv.

Posljednjih se deset godina u potpunosti posvetila istraživanju područja funkcioniranja uma koja uključuju upoznavanje sebe, vlastitih podsvjesnih obrazaca i svijeta u kojem kao direktni rezultat svih tih procesa živimo.

Intervenor je za gluhoslijepe osobe, završila je napredni tečaj hrvatskog znakovnog jezika u Savezu gluhoslijepih osoba Dodir, gdje povremeno volontira.

Kao trener osobnih potencijala bavi se individualnim coachingom s ciljem osposobljavanja korisnika da upozna vlastite potencijale, vidi nove načine i putove kojima može ostvariti ciljeve i transformirati život. U svojoj praksi surađuje s čelnim ljudima iz svijeta sporta, gospodarstva i umjetnosti.

Autorica je i predavačica samorazvojnih programa Mind Jump edukacije kojima se koristeći kombinaciju drevnih znanja i najnovijih spoznaja iz područja neuroznanosti olakšava proces širenja svijesti i transformacija životnih okolnosti.