fbpx

Povuci pravi potez!

 

Jedno želite, a drugo živite? Ne radite posao koji volite? Želite napredovati na poslu, a ne uspijevate? Želite harmoniju u ljubavnom odnosu? Ne slažete se s kolegama ili ljubavnim partnerom? Imate ideje ali ih ne uspijevate realizirati? …

 

Pogledajte besplatan webinar „Povuci pravi potez!“ i saznajte kako aktivirati nekorišteni resurs uma za liderstvo i povući prave poteze u vlastitom životu. Link za prijavu na webinar.

 

Današnja iskrivljena predodžba liderstva šalje poruku kojom su vještine liderstva rezervirane samo za pojedince. Upravo suprotno, umijeće i mudrost liderstva dostupno je svima i u svim segmentima života.

 

Suštinsko umijeće liderstva u životu omogućuje vam svjesno sagledavanje svih mogućnosti koje su vam na raspolaganju, a ljepota i mudrost unutarnjeg lidera osigurava vam kvalitetniji život.

 

Svjesnog lidera ćete primijetiti, odmah. Odluke svjesnog lidera nadahnjuju, motiviraju, lakše pronalazi rješenja problema, ozračje u kojem djeluje prirodno je sklonije inoviranju i stvaranju novih prilika i mogućnosti u poslovnom, ljubavnom, obiteljskom i roditeljskom okružju.

 

Um – ključ liderstva

Svjestan lider svjestan je svojih vrlina, mana, ograničenja i mogućnosti što koristi kao putokaz prema ekspanziji i ostvarenju ciljeva u poslovnom i obiteljskom okružju. Svjestan je i pozna znanja kako i na koji način podsvjesni mehanizmi uma upravljaju njegovim/njezinim svjesnim akcijama. Ta mu znanja i alati pomažu da lakše premosti životne probleme, nauči potrebne vještine i bude lider svog života.

Lider svog života izražava se na svoj način, što ne znači da nužno mora biti drugačiji od drugih nego uživa u svakom aspektu svog života, iako to može biti potpuno normalan život u kojem mu je važna financijska neovisnost, obitelj i prijatelji.

Svjestan lider zna da je život prepun izazova i kako je on taj koji može upravljati svojim reakcijama, emocijama i odlukama. Pronalazeći rješenja koja su u skladu sa situacijom u kojoj se nalazi, lider svog života, komunicira s različitim ljudima koji razmišljaju na drugačiji način od njega.  Poštuje njihovu perspektivu primjenjujući najbolji način komunikacije kako bi došli do zadovoljavajućeg rješenja za obje strane. Na takav način ostvaruje svoje ciljeve, skladnije obiteljske odnose i uspješnu karijeru. Poštujući granice svog integriteta razumije eventualne propuste i koristi ih kao prilike za razvoj.

 

Cilj webinara i prijava

Cilj je uvodnog besplatnog webinara Povuci pravi potez predstaviti vam znanja o funkcioniranju uma i to nekorištenih dijelova uma koji su vam na raspolaganju.

Webinar je uvod u MindFit sustavan trening Uma za svjesne lidere koji je utemeljen na znanstvenim postignućima iz područja upravljanja umom, psihologije, komunikologije, međuljudskih odnosa, emotivnih i psihofizičkih stanja. Usmjeren je na razumijevanje sustava svijesti, funkcioniranja osobnih resursa, obrazaca ponašanja, navika i sustava vjerovanja koji utječu na svakodnevni život i poslovno okružje.

 

Prijavite se na besplatan webinar Povuci pravi potez! putem linka.

 

Na navedenom linku primijetit ćete više raspoloživih termina kada se održava besplatan webinar „Povuci pravi potez!“: 30. i 31. oktobra te 5. novembra u poslijepodnevnim satima. Trajanje webinara je od 45 minuta do sat vremena, ovisno o vašim pitanjima.

Webinar vode: Ana Hart i Ivana Song.