Original Code E&T sustav

Set pažljivo oblikovanih Edukativnih cjelina s osnovnim ciljem Transformacije životnog ekosustava i kontinuirane svjesne ekspanzije
Original Code E&T sustav edukacija utemeljen je na recentnim znanstvenim spoznajama iz područja upravljanja umom, relacijama, emocijama, psihofizičkim stanjima, te drevnim sustavima znanja.

Original Code E&T set edukacijskih cjelina strukturiran je tematski na:

Original Self

usmjeren je na razumijevanje funkcioniranja osobnih resursa i usklađivanje s vlastitom originalnom prirodom. Kontinuiranom edukacijom širite svoja znanja, čiju učinkovitost možete praktično testirati te posljedično aktivno i jednostavno integrirati u vlastiti život. Spoj drevnih i modernih znanja iz neuroznanosti, psihologije, epigenetike, morfogenetike, komunikologije… holistički objedinjava osnovu razumijevanja funkcioniranja vlastitog sustava, što otvara vrata svjesne primjene originalnih potencijala kojima raspolažete. O ovom programu saznajte više putem besplatnoga uvodnog webinara Reset2Original.

Original Intimate

ciljano razvija područje vašega intimnog prostora na temelju sagledavanja odnosa sa samim sobom u području seksualnosti i intimnih odnosa, što utječe i na generiranje odnosa s partnerom/partnericom. Osvještavanje u području seksualnosti i intime upoznajte putem webinara Takes2toTango i dostupnih radionica. Program Original Intimate kvalitetno se nadograđuje i na Original Self kontinuirani sustav edukacije.

Original Business

kodirajte svoj posao u skladu s originalnim potencijalom. Skup pomno oblikovanih edukacijskih cjelina usmjeren je na razvoj poslovanja manjih i većih poslovnih sustava, vještina originalnih lidera i timova te njegovanje zone konstruktivne komunikacije koja osnažuje preuzimanje vlastite odgovornosti i produbljuje razumijevanje utjecaja timske odgovornosti. Edukacija o kodiranju originalnog poslovanja odvija se periodično, a raspored i eventualne prilagodbe programa prema potrebama svojeg poslovanja možete zatražiti putem maila design@originalcode.net ili kontakt obrasca.