O nama

Original Code - Portal za svjesnu ekspanziju

Original Code je portal za svjesnu ekspanziju sustavnim učenjem i integracijom novih znanja otvorenog uma jer istinskim razumijevanjem, među ostalim, kako funkcionira um, životni ekosustavi, svijest, podsvijest i svjesnost kvalitetnije upravljamo osobnim sustavom.

Tko smo, kako i zašto postojimo, na koji način funkcioniramo, možemo li i kako mijenjati osobne realnosti pitanja su koja su danas, sada i ovdje, glasnija, intenzivnija i dostupnija jer shvaćamo i potvrđujemo osobnim, tehnološkim i civilizacijskim iskustvenim iskoracima da su razvoj, potencijal i naša originalna priroda dalekosežni.

Ana Hart

Certificirani je coach s više od 15 godina poslovnog iskustva u komunikaciji, promociji i strateškom razvoju poslovnih sustava. Dugogodišnje izučavanje starih sustava znanja, područja upravljanja umom i recentnih znanstvenih spoznaja transformirala je u vlastiti životni poziv te pokrenula Original Code, sustav edukacija i portal za svjesnu ekspanziju.

Stjecala je poslovna znanja u različitim većim, globalnim poslovnim sustavima i neprofitnim organizacijama na području operativnog i strateškog upravljanja. Godine 2009. pokrenula je vlastitu tvrtku u kojoj je kroz razvoj strategija, marketinške i PR aktivnosti surađivala s tvrtkama na različitim tržištima te predstavnicima političke i javne scene, od glazbenika i umjetnika do poslovnih stručnjaka.

Radeći kao poduzetnica s manjim i većim sustavima u različitim industrijama primijetila je obrasce ponašanja i u osobnim i u poslovnim relacijama koji utječu na životne okolnosti te se odlučila na širenje formalnih, iskustvenih i stručnih znanja. Pohađala je brojne seminare iz područja osobnog razvoja, funkcioniranja uma, komunikologije i intimnih odnosa, upisala i uspješno završila četverogodišnji coaching program In Optimum Akademije kako bi proširila znanja i vještine, s ciljem svjesne ekspanzije. Inače je i magistra ekonomije sa završenim Executive MBA programom.

Stručnjakinja je za razvoj osobnih i sistemskih potencijala, autorica vlastitih treninga i sustava edukacija te osnivačica i urednica Original Code, portala za svjesnu ekspanziju.

Aktualne razvojne programe i treninge istražite na portalu ili putem e-maila design@originalcode.net. Njezine aktivnosti možete pratiti i na društvenoj mreži LinkedIn!