fbpx
Svi mi želimo biti lider svog života. Možda imate uspješnu karijeru ali obiteljski odnosi ne štimaju. Ili pak imate skladne obiteljske odnose, a na poslu teže pronalazite motivaciju i zadovoljstvo. Upravo taj konflikt i osjećaj nezadovoljstva stvaraju stres i neugodu. 
Zbog čega je to tako saznajte na besplatnom webinaru Budi lider svog života i upoznajte četiri temeljne taktike kako biti lider svog života koji na jednostavan način ostvaruje svoje ciljeve.
Na webinaru dobit ćete odgovore na sljedeća pitanja:
  1. koje su to 4 temeljne taktike za biti lider svog života
  2. zbog čega je um ključ liderstva,
  3. kako podsvijest utječe na umijeće liderstva i ostvarenje ciljeva,
  4. zbog čega je inteligencija tijela bitna za umijeće liderstva,
  5. što je mindfulness i kako koristiti tehniku u svakom trenutku,
  6. što je MindFit trening za Um svjesnog lidera.

 

Lider svog životaSuštinsko umijeće liderstva u životu omogućuje vam svjesno sagledavanje svih mogućnosti koje su vam na raspolaganju, a ljepota i mudrost unutarnjeg lidera osigurava vam kvalitetniji život.

Svjesnog lidera ćete primijetiti, odmah. Odluke svjesnog lidera nadahnjuju, motiviraju, lakše pronalazi rješenja problema, ozračje u kojem djeluje prirodno je sklonije inoviranju i stvaranju novih prilika i mogućnosti u poslovnom, ljubavnom, obiteljskom i roditeljskom okružju.

 

Um – ključ liderstva

Svjestan lider svjestan je svojih vrlina, mana, ograničenja i mogućnosti što koristi kao putokaz prema ekspanziji i ostvarenju ciljeva u poslovnom i obiteljskom okružju. Svjestan je i pozna znanja kako i na koji način podsvjesni mehanizmi uma upravljaju njegovim/njezinim svjesnim akcijama. Ta mu znanja i alati pomažu da lakše premosti životne probleme, nauči potrebne vještine i bude lider svog života.

Um ključ liderstvaIzražava se na svoj način, što ne znači da nužno mora biti drugačiji od drugih nego uživa u svakom aspektu svog života, iako to može biti potpuno normalan život u kojem mu je važna financijska neovisnost, obitelj i prijatelji.

Svjestan lider zna da je život prepun izazova i kako je on taj koji može upravljati svojim reakcijama, emocijama i odlukama. Pronalazeći rješenja koja su u skladu sa situacijom u kojoj se nalazi komunicira s različitim ljudima koji razmišljaju na drugačiji način od njega.  Poštuje njihovu perspektivu primjenjujući najbolji način komunikacije kako bi došli do zadovoljavajućeg rješenja za obje strane. Na takav način ostvaruje svoje ciljeve, skladnije obiteljske odnose i uspješnu karijeru. Poštujući granice svog integriteta razumije eventualne propuste i koristi ih kao prilike za razvoj.

 

Ostvari ciljeveCilj webinara i prijava

Cilj je uvodnog besplatnog webinara Budi lider svog života predstaviti vam znanja o funkcioniranju uma i to nekorištenih dijelova uma koji su vam na raspolaganju. Webinar vode: Ana Hart i Ivana Song.

Webinar je uvod u MindFit sustavan trening za Um svjesnog lidera koji je utemeljen na znanstvenim postignućima iz područja upravljanja umom, psihologije, komunikologije, međuljudskih odnosa, emotivnih i psihofizičkih stanja. Usmjeren je na razumijevanje mehanizama uma, funkcioniranja osobnih resursa, obrazaca ponašanja, navika i sustava vjerovanja koji utječu na svakodnevni život i poslovno okružje. Trajanje webinara je od 45 minuta do sat vremena, ovisno o vašim pitanjima.

 

Prijavite se na besplatan webinar!